Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Op deze pagina ben je op het juiste adres om je aan te melden. Hieronder is namelijk een aanmeldformulier te vinden voor vakantiewerk.

Maar dat straks. Eerst is het belangrijk en handig dat je goed begrijpt wat precies bedoeld wordt met de studenten- en scholierenregeling (punt 2) en de loonheffingskorting (punt 3). We leggen hier aan je uit wat deze dingen inhouden.

Toelichting
Een werkgever houdt normaal gesproken loonheffing (belasting) en premies in op je loon. Nu is er gelukkig de studenten- en scholierenregeling. Deze regeling – speciaal bedoeld voor scholieren en studenten met een bijbaan – zorgt ervoor dat over het loon verdiend met een bijbaantje/bijbaantjes vaak veel minder of geen belastingen en premies betaald hoeven te worden. Het gaat wat ver om uit te leggen hoe dit precies werkt maar als je dat wilt kun je meer informatie vinden op de website van de Belastingdienst.

Inleveren gegevens
Het is van groot belang je gegevens juist en op tijd door te geven! Anders houdt je werkgever namelijk wel 52% van je loon achter als loonheffing en dat is het hoogst mogelijke percentage.

Ga je bij ons werken, dan moet je je ingevulde formulier (punt 1 en voor zover van toepassing punt 2 en 3) op tijd inleveren via de website. Doe dit ruim voor je eerste werkdag bij ons.

Vragen
Met vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.

e-mail: info@blauwebessen.eu
telefoon: (0342) 451002 of (06) 46345052

*Required information.
1. Je gegevens
2. Gegevens studenten- en scholierenregeling

** Kijk op www.isic.org als je de kopie van je International Student Identity Card (ISIC) kaart nog niet hebt.

Toelichting
Je bent niet verplicht om de studenten- en scholierenregeling te gebruiken. Als je er geen gebruik van wilt maken, vul je vraag 2 niet in. Je kunt dan later de eventueel te veel betaalde belasting terugvragen door aangifte inkomstenbelasting te doen.

3. Loonheffingskorting toepassen

Toelichting

Iedere werknemer heeft recht op korting op de belasting, de zogenoemde loonheffingskorting. Je werkgever berekent automatisch de korting die voor jou geldt. Maar je krijgt deze korting maar bij één werkgever. Heb je verschillende werkgevers? Dan moet je kiezen welke werkgever met de loonheffingskorting rekening moet houden. Geef aan of je wilt dat deze werkgever rekening houdt met de loonheffingskorting.

Let op! Je bent niet verplicht om de loonheffingskorting te gebruiken. Als je er nu geen gebruik van maakt, kun je later de eventueel te veel betaalde belasting terugvragen door aangifte inkomstenbelasting te doen.

Pruimen zijn erg gezond…

pruimen-&-gedroogde-pruimen-gezondSuperfruit is een heuse rage. Superfruit zou kanker en andere ziekten bestrijden doordat het ontzettend rijk is aan antioxidanten. Enkele voorbeelden van superfruit zijn blauwe bessen, granaatappels, graviola, gojibessen, Afrikaanse mango’s, mangostenen, açaí-bessen, zwarte bessen en frambozen. Helaas zijn deze fruitsoorten doorgaans erg duur en bovendien moeilijk verkrijgbaar. Maar vrees niet, want er is een makkelijk, goedkoop en bovendien gezond alternatief… Pruimen blijken namelijk gezonder te zijn dan nagenoeg alle andere fruitsoorten.

Bron: www.gezondr.nlgezondr.nl

Blauwe bessen supergezond...

Blauwe bessenWat vrijwel in ieder artikel over blauwe bessen naar voren komt, is het hoge aantal antioxidanten. Deze zijn belangrijk voor ons, het beschermt ons lichaam tegen schade door vrije radicalen, onstabiele moleculen die de celstructuur kan beschadigen en die bijdragen aan veroudering en ziekten. Van de bosbes wordt aangenomen dat deze de hoogste concentratie antioxidanten bevat van alle geconsumeerde fruit maar ook groenten. Wat de blauwe bes zo bijzonder maakt is het antioxidant stofje flavonoïden.

Bron: www.moniquevandervloed.nl

Hoe gezond zijn vijgen?

vijgen 1014x410Rond het jaar 100 na Christus beschreef een Romeinse schrijver de vijg al als versterkend middel. Er werd toen namelijk geloofd dat deze fruitsoort jongeren sterker kon maken en ouderen gezonder kon maken.

Doordat vijgen zo geliefd waren, werd er geprobeerd om ook andere landen kennis te laten maken met deze fruitsoort. Rond 800 na Christus werden er daarom ook vijgen naar Nederland gebracht. Men kwam er echter al snel achter dat vijgen niet tegen het koude klimaat kunnen, waardoor de poging mislukte. 

Bron: www.puurfiguur.nl

Back to Top