Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Op deze pagina ben je op het juiste adres om je aan te melden. Hieronder is namelijk een aanmeldformulier te vinden voor vakantiewerk. Maar dat straks, eerst leggen we een paar dingen uit.


Een werkgever houdt normaal gesproken loonheffing (belasting) en premies in op je loon. Als je niet zo heel veel geld verdient kun je deze loonheffing en premies als het jaar is afgelopen terugvragen bij de Belastingdienst. Het is zelfs zo dat als je niet heel veel verdient je werkgever alvast het loon inclusief de loonheffing en de premies aan je kan betalen. Je hoeft dan niet achteraf die loonheffing en premies terug te vragen bij de Belastingdienst. Dat is wel gemakkelijk. Het is wel zo dat maar één werkgever dit mag doen. Als je dus twee baantjes hebt moet je een keuze maken bij wie je die toepast. Om dit te regelen vul je vraag 2 in en zeg je dat je wilt dat de werkgever de loonheffingskorting toepast.

Het gaat qua werk om het plukken van de blauwe bessen. We doen dat meestal in de ochtend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot ongeveer 13:00 uur. Dat betekent niet dat je al die dagen ook moet werken. In het aanmeldingsformulier kun je aangeven welke dagen je wilt komen werken. We houden daar dan rekening mee met de planning. Je verdient met het plukken 1,75 euro per kilo. Hoeveel je per uur plukt hangt af van hoe snel je werkt maar ook van hoeveel bessen er zijn maar 2 tot 3 kilo per uur moet op zich wel lukken.

Met vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.

E-mail: info@blauwebessen.eu
Telefoon: (0342) 451002 of (06) 46345052

 

*Required information.
1. Je gegevens
2. Loonheffingskorting toepassen


Let op!

Je bent niet verplicht om de loonheffingskorting te gebruiken. Als je er nu geen gebruik van wil maken dan kun je later de eventueel teveel betaalde belasting terugvragen door aangifte inkomstenbelasting te doen.

Pruimen zijn erg gezond…

pruimen-&-gedroogde-pruimen-gezondSuperfruit is een heuse rage. Superfruit zou kanker en andere ziekten bestrijden doordat het ontzettend rijk is aan antioxidanten. Enkele voorbeelden van superfruit zijn blauwe bessen, granaatappels, graviola, gojibessen, Afrikaanse mango’s, mangostenen, açaí-bessen, zwarte bessen en frambozen. Helaas zijn deze fruitsoorten doorgaans erg duur en bovendien moeilijk verkrijgbaar. Maar vrees niet, want er is een makkelijk, goedkoop en bovendien gezond alternatief… Pruimen blijken namelijk gezonder te zijn dan nagenoeg alle andere fruitsoorten.

Bron: www.gezondr.nlgezondr.nl

Blauwe bessen supergezond...

Blauwe bessenWat vrijwel in ieder artikel over blauwe bessen naar voren komt, is het hoge aantal antioxidanten. Deze zijn belangrijk voor ons, het beschermt ons lichaam tegen schade door vrije radicalen, onstabiele moleculen die de celstructuur kan beschadigen en die bijdragen aan veroudering en ziekten. Van de bosbes wordt aangenomen dat deze de hoogste concentratie antioxidanten bevat van alle geconsumeerde fruit maar ook groenten. Wat de blauwe bes zo bijzonder maakt is het antioxidant stofje flavonoïden.

Bron: www.moniquevandervloed.nl

Hoe gezond zijn vijgen?

vijgen 1014x410Rond het jaar 100 na Christus beschreef een Romeinse schrijver de vijg al als versterkend middel. Er werd toen namelijk geloofd dat deze fruitsoort jongeren sterker kon maken en ouderen gezonder kon maken.

Doordat vijgen zo geliefd waren, werd er geprobeerd om ook andere landen kennis te laten maken met deze fruitsoort. Rond 800 na Christus werden er daarom ook vijgen naar Nederland gebracht. Men kwam er echter al snel achter dat vijgen niet tegen het koude klimaat kunnen, waardoor de poging mislukte. 

Bron: www.puurfiguur.nl

Back to Top