Van Ginkel Fruitteeltbedrijf, gevestigd aan Emelaarseweg 5, 3791 PS Achterveld, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf
www.blauwebessen.eu
Emelaarseweg 5
3791 PS Achterveld
+ 31 342 451002

Jan van Ginkel is de Functionaris Gegevensbescherming van Van Ginkel Fruitteeltbedrijf. Hij is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Persoonsgegevens die wij verwerken
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van betalingen
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Van Ginkel Fruitteeltbedrijf verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Van Ginkel Fruitteeltbedrijf) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan de wettelijke bewaartermijn.

Delen van persoonsgegevens met derden
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Van Ginkel Fruitteeltbedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Van Ginkel Fruitteeltbedrijf wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Van Ginkel Fruitteeltbedrijf neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Facebook

Pruimen zijn erg gezond…

pruimen-&-gedroogde-pruimen-gezondSuperfruit is een heuse rage. Superfruit zou kanker en andere ziekten bestrijden doordat het ontzettend rijk is aan antioxidanten. Enkele voorbeelden van superfruit zijn blauwe bessen, granaatappels, graviola, gojibessen, Afrikaanse mango’s, mangostenen, açaí-bessen, zwarte bessen en frambozen. Helaas zijn deze fruitsoorten doorgaans erg duur en bovendien moeilijk verkrijgbaar. Maar vrees niet, want er is een makkelijk, goedkoop en bovendien gezond alternatief… Pruimen blijken namelijk gezonder te zijn dan nagenoeg alle andere fruitsoorten.

Bron: www.gezondr.nlgezondr.nl

Blauwe bessen supergezond...

Blauwe bessenWat vrijwel in ieder artikel over blauwe bessen naar voren komt, is het hoge aantal antioxidanten. Deze zijn belangrijk voor ons, het beschermt ons lichaam tegen schade door vrije radicalen, onstabiele moleculen die de celstructuur kan beschadigen en die bijdragen aan veroudering en ziekten. Van de bosbes wordt aangenomen dat deze de hoogste concentratie antioxidanten bevat van alle geconsumeerde fruit maar ook groenten. Wat de blauwe bes zo bijzonder maakt is het antioxidant stofje flavonoïden.

Bron: www.moniquevandervloed.nl

Hoe gezond zijn vijgen?

vijgen 1014x410Rond het jaar 100 na Christus beschreef een Romeinse schrijver de vijg al als versterkend middel. Er werd toen namelijk geloofd dat deze fruitsoort jongeren sterker kon maken en ouderen gezonder kon maken.

Doordat vijgen zo geliefd waren, werd er geprobeerd om ook andere landen kennis te laten maken met deze fruitsoort. Rond 800 na Christus werden er daarom ook vijgen naar Nederland gebracht. Men kwam er echter al snel achter dat vijgen niet tegen het koude klimaat kunnen, waardoor de poging mislukte. 

Bron: www.puurfiguur.nl

Back to Top